Kuumakivihieronta Lahdessa – Tuomon Hierontapalvelu

Perinteistä hierontaa lempeämpi tapa lihasten rentouttamiseen ja stressin lieventämiseen on kuumakivihieronta. Tuomon Hierontapalvelu Lahdessa tarjoaa tätä rentouttavaa ja kokonaisvaltaista hoitomuotoa kaikille asiakkailleen.

Hoitomuoto - kuumahoito

Kuumakivihieronta on tuhansien vuosien ajan käytetty hoitomuoto. Ihon päälle asetetaan lämmitetyt ja hitaasti lämpöä luovuttavat tuliperäiset laavakivet, joiden teho ulottuu kudoksessa jopa 3 cm syvyyteen asti. Kivien kanssa käytetään aromaattisia hierontaöljyjä tehostamaan vaikutusta. Kuumakivihieronnassa käydään läpi koko keho, päästä varpaisiin. Lämpimillä kivillä saadaan kohdennettua kontakti juuri oikeisiin kipupisteisiin sekä lihasten lähtö- ja kiinnityskohtiin.

Vaikutukset

Kuumakivihieronta laukaisee lihasjännityksiä, rentouttaa kehoa ja aktivoi aineenvaihduntaa. Lämpö myös lievittää erilaisia kehon kiputiloja. Hoitomuoto lieventää lisäksi stressiä ja jännitystä sekä saattaa tuoda apua unettomuuteen.

Kenelle sopii?

Kuumakivihieronta sopii kaikenikäisille perusterveille, niin naisille kuin miehillekin. Hoidon estää yleensä diabetes, suonikohjut, sydänsairaudet, raskaus, ohentunut iho, iho-ongelmat (psoriasis, akne), juuri tehty leikkaus, turvotus, akuutti tulehdus, syöpä, flunssa tai kuume.

Jos mielessäsi on hoitoon liittyvä kysymys, jätä se yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää hinnoistamme ja ajanvarauksesta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

Tuomon Hierontapalvelu

Vuoripojankatu 18

15210 LAHTI

+358504358370

tuomon.hierontapalvelu@gmail.com

www.hierojalahti.com

Varaa aika