Klassinen hieronta ja urheiluhieronta Lahdessa

Tuomon hierontapalvelu tarjoaa asiakkailleen klassista hierontaa ja urheiluhierontaa Lahden keskustan tuntumassa. Hieronnalla, eli kehon pehmeiden kudosten liikkuvalla muokkauksella, saadaan aikaan monia terveydelle edullisia vaikutuksia kehossa.

Klassinen hieronta sopii kaikille

Klassista hierontaa on käytetty perinteisesti helpottamaan lihaskireyksiä, rentouttamaan kehoa ja mieltä sekä palauttamaan kehoa nopeammin rasituksista. Niska-, hartia- ja selkäsärystä kärsiville klassinen hieronta on oiva hoitomuoto helpottamaan kehon kireystiloja. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa kehon puhdistumista kuona-aineista. Hieronnasta voit saada apua myös jännityspäänsärkyyn, migreeniin, unettomuuteen sekä nikamien ja nivelten liikkuvuuden parantamiseen. Klassinen hieronta sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille perusterveille henkilölle.

Urheiluhieronta - tehokas palautumismuoto

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan, mutta kattaa monipuolisemmin otteita ja tähtää vielä enemmän lihasten tehokkaaseen palautumiseen urheilun tai arkipäivän tuomista rasituksista. Urheiluhieronnassa päästään vaikuttamaan myös kehon syvempiin lihaskerroksiin.

Urheilijoiden kohdalla hierontaa käytetään ennen urheilusuoritusta, sen aikana tai suorituksen jälkeen. Ennen toteutettuna hieronta valmistaa kehoa suoritukseen. Suorituksen jälkeen urheiluhieronta palauttaa lihaksia parantaen niiden verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin lihakset saavat tehokkaammin happea ja ravinteita. Urheiluhieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä loukkaantumisia, lievittää turvotusta ja parantaa jänteiden joustavuutta. Kuten klassinenkin hieronta, urheiluhieronta lievittää kipua ja stressiä. Urheiluhieronta sopii myös kaiken ikäisille, urheilijoille ja satunnaisesti liikkuville.

Katso hinnastomme ja varaa aika!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Yhteystiedot

Tuomon Hierontapalvelu

Vuoripojankatu 18

15210 LAHTI

+358504358370

tuomon.hierontapalvelu@gmail.com

www.hierojalahti.com

Varaa aika